SelskaberDatterselskaber under Nuco InvestJustFace ApS


Odinsvej 23
8722 Hedensted

Danmark


CVR 39487462

Den kunstige intelligens i Just Face assisterer dig med at træffe de rette beslutninger og guider dig frem til handlinger, der kan være med til at optimere dit fitnesscenter. Vi anvender også kunstig intelligens til at forudsige hvornår dine medlemmer tænker på at melde sig ud, så du kan komme handlingen i forkøbet.


Uanset om det drejer sig om faldende besøgstal, snyd eller ubalance mellem ind- og udmeldinger, så kan du altid være på forkant med situationen, ved hjælp af Just Face 360 graders evaluering.

JustFace Retail


Odinsvej 23
8722 Hedensted

Danmark


CVR 41878681

Mere end 30 års erfaring indenfor AI-programmering, ligesom vi har arbejdet med strategisk forretningsudvikling i hele verden bl.a. i den finansielle sektor, marketingbranchen og healthcare-industrien.

Skærtoft Mølle A/S


Skærtoft 4

6440 Augustenborg

Danmark


CVR 37588350

Skærtoft Mølle - kompromisløs kærlighed til økologisk mel og det daglige brød.


Manifest

Hånden på hjertet, så er vi nogle kompromisløse originaler. Især når det kommer til korn. Vi kommer fra en tradition af sønderjysk bagværk og vi vil ikke gå ned på hverken kvalitet eller smag. Det er derfor, at Skærtoft Mølle kun leverer helt friskmalet og 100% sporbart mel. Altid stenkværnet og altid af økologisk korn. Fordi vi stenkværner på en langsomtgående kværn, bevarer vi både skaldele og kim, som giver smag og struktur.


Hvis man ikke kan smage forskellen, hvad er så pointen?