SelskaberDatterselskaber under Nuco InvestJustface Fitness ApS


Odinsvej 23
8722 Hedensted

Danmark


CVR 41878584 

Den kunstige intelligens i Justface Fitness assisterer dig med at træffe de rette beslutninger og guider dig frem til handlinger, der kan være med til at optimere dit fitnesscenter. Vi anvender også kunstig intelligens til at forudsige hvornår dine medlemmer tænker på at melde sig ud, så du kan komme handlingen i forkøbet.


Uanset om det drejer sig om faldende besøgstal, snyd eller ubalance mellem ind- og udmeldinger, så kan du altid være på forkant med situationen, ved hjælp af Justface Fitness 360 graders evaluering.

Justface Retail ApS


Odinsvej 23
8722 Hedensted

Danmark


CVR 41878681

Justface Retail leverer kundedata, som forbedrer forretningernes bundlinje.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor AI-programmering, ligesom vi har arbejdet med strategisk forretningsudvikling i hele verden bl.a. i den finansielle sektor, marketingbranchen og healthcare-industrien.

 

Justface Retail softwaren inkluderer:

Persontæller, Biometrisk skan, Forbrugerindsigt, Adfærdsanalyse, Aggregering & AI analyse samt Tyverialarm.Skærtoft Mølle A/S


Skærtoft 4

6440 Augustenborg

Danmark


CVR 37588350

Skærtoft Mølle - kompromisløs kærlighed til økologisk mel og det daglige brød.


Manifest

Hånden på hjertet, så er vi nogle kompromisløse originaler. Især når det kommer til korn. Vi kommer fra en tradition af sønderjysk bagværk og vi vil ikke gå ned på hverken kvalitet eller smag. Det er derfor, at Skærtoft Mølle kun leverer helt friskmalet og 100% sporbart mel. Altid stenkværnet og altid af økologisk korn. Fordi vi stenkværner på en langsomtgående kværn, bevarer vi både skaldele og kim, som giver smag og struktur.


Hvis man ikke kan smage forskellen, hvad er så pointen?